Dues fotos que es porten més de quaranta anys

Porto uns quants dies que amb prou feines em puc posar dret per una estona. I ara, avui, he pensat d’aprofitar la mitja horeta llarga que tinc abans no hagi de tornar a reposar per explicar quelcom amb un parell de fotografies.

lluna-bn

La primera és una imatge de la tardor a la Vall d’Aran, d’ara fa uns dos anys. Una llarga exposició, una dels tipus de fotografia de les que faig darrerament. M’hauria agradat poder tornar a la Vall d’Aran aquesta tardor. Tot i que sé que ara no toca (mira per on aquí em trobo emulant el Pujol), l’any vinent aquest racó d’Occitània tindrà de nou la tardor i miraré de trobar el moment d’anar-hi. Com tants d’altres llocs on vull tornar. El Priorat. el Delta, el Pedraforca, l’Empordà,…

Hi ha molta gent que em truca aquest dies. O que m’escriu, o em fa arribar el seu escalf d’una forma o una altra. És molt reconfortant sentir com ets important per tanta i tanta gent. M’agradaria pensar que parlo una mica amb les imatges, que quan en poso alguna és una forma de mostrar quelcom que sé que veuran i en gaudiran els amics. I probablement és més important el fet de compartir-la que la imatge mateixa.

La segona fotografia té molts anys. De fet és la meva quarta fotografia en color. Havia tirat alguns carrets en blanc i negre abans. A les tres primeres fotos que vaig fer hi ha els meus pares. Aquesta és la primera foto de paisatge. És Aigües Tortes l’agost del 1974. Han passat molts anys, he fet milers de fotografies entre la de la Vall d’Aran i aquesta. I entremig, tanta i tanta gent, tantes persones importants en alguns o en molts moments de la vida. Tanta gent amb qui agrair i compartir el fet d’haver-nos conegut.

lluna-bn_1

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s